Balanceerbal
Balanceerbal - Bewaar je evenwicht op de balanceerbal
Arja Kerpel Lukt het om je evenwicht te bewaren? Dat is de uitdaging bij de balanceerbal van Olifu. Je kunt diverse oefeningen doen met de balanceerbal, op school als thuis. Lees hier een review.
Bikez Racer
Bikez Racer - de originele variant op de klassieke kleuterfiets
Arja Kerpel De Bikez Racer gaat rijden als je je voeten om de beurt heen en weer beweegt. Hij is er in voor alle leeftijden: van peuters tot volwassenen. Een mooie aanvulling op het schoolplein!
Kerby Stoepranden
Kerby Stoepranden - Veilig spelen op elke plek
Arja Kerpel Stoepranden is terug! Vroeger gespeeld op rustige stoepranden. Nu - met veel meer verkeer - is er een oplossing: Kerby. Stoepranden op een rustige,veilige plek.
Regenboogtouw
Regenboogtouw - Voor een kleurrijke gymles
Arja Kerpel Met het originele en veelzijdige regenboogtouw kun je op veel manieren je gymles verrijken. Balanceren, springen, hardlopen en mikken? Oefen het allemaal met deze kleurrijke touwen.
5 minuten Bewegen
5 minuten Bewegen - Optimale concentratie in je les? 5 minuten bewegen!
Otto Zwolsman 40 activiteiten voor je klas om even stoom af te blazen en nieuwe energie op te doen voor je volgende les! Tussen de les even bewegen verhoogt de concentratie.
5 minuten Tussendoor
5 minuten Tussendoor - Even doelgericht ontspannen
Korstiaan Karels Met de activiteiten van 5 minuten Tussendoor krijg je nieuwe energie en concentratie. Zo bereik je een positief effect op het leren. De activiteiten slaan een brug tussen twee lessen.
Buitenspelen Map, Kaartenset en Omklapper
Buitenspelen Map, Kaartenset en Omklapper - Kom mee naar buiten!
Aletta Geuze Buiten spelen wordt een feest met de buitenspelactiviteiten van Kommee. In deze map staan suggesties en tips om het buitenspelen te verrijken. Een uitkomst voor elke school!
Binabo Bioplastic
Binabo - Bouwen met Bioplastic
Arja Kerpel Bouwen met Bioplastic: dat is Binabo. Maak originele constructies, van een bal tot een hijskraan. Het is zo stevig dat je er echt mee kunt voetballen en spelen.
Biobuddi Dierenset
Biobuddi - Bouw je eigen dierenwereld na met eco-bouwblokken
Corine Haase Biobuddi Educational Dierenset - Bouw je eigen dierenwereld na met eco-bouwblokken, aan de hand van voorbeeldkaarten
Baudí Bambula
Baudí Bambula - Maak de mooiste constructies!
Otto Zwolsman Met deze vrolijke Baudí plankjes en clips zijn er talloze mogelijkheden om constructies te bouwen. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten.
Baudí Uitbreiding
Baudí - Nét even anders dan gewone blokken
Arja Kerpel Zoek je bouwmateriaal dat net even anders is dan gewone blokken? Dan is dit materiaal een optie. Het stimuleert de creativiteit, het ruimtelijk inzicht en de motoriek.
Clicformers
Clicformers - Creatief en constructief bouwen
Corine Haase Met Clicformers kun je alle kanten op om een eigen bouwwerk maken, maar er bestaan ook talloze ideeën en bouwkaarten om na te bouwen.
Domino bouwset
Domino bouwset - een spel met talloze variaties en motorisch speelplezier
Otto Zwolsman Domino bouwset: Bouw je parcours zo groot mogelijk, wees creatief en doe het samen. Compleet met leuke speelelementen: een molentje, een knikkerbaan, trapjes, draaideuren, bellen...
Ecoblocks
EcoBlocks - Blokken waar je van hou(d)t
Corine Haase Met EcoBlocks kun je natuurlijk spelen met houten bouwblokken. Erg leuk om te combineren met ander speelgoed, voor een rijke leeromgeving.
Ecoblocks in piratenkist
EcoBlocks in piratenkist - Natuurlijk leuk!
Arja Kerpel Bouwen met natuurlijk materiaal: dat geeft echt een close-to-nature gevoel. Doordat alles in goede maten is gezaagd, kun je er stevig mee bouwen. Natuurlijk leuk!
Het grote vouwboek
Het grote vouwboek - Creatief aan de slag met vouwwerkjes
Corine Haase Het grote vouwboek is een inspiratiebron voor iedereen die van vouwen en prentenboeken houdt
Lasy 1051
Lasy 1051 - Voor aanstormend techniektalent
Otto Zwolsman Welk technisch bouwwerk maak jij? Op en top Techniek met Lasy 1051!
Lasy 4003
Lasy 4003+ Maxi/Midi - Bouw de leukste constructies!
Otto Zwolsman Maak een leuk technisch bouwwerk met Lasy 4003+. In de handleiding staan 19 voorbeelden, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken!
Magneetpiramide
Magneetpiramide - Maak de creatiefste constructies!
Arja Kerpel De Magneetpiramide nodigt uit om creatieve constructies te bedenken. En... hoe zorg je ervoor dat je bouwwerk niet omvalt? Een hele uitdaging!
Piks Bouwset
Piks Bouwset - Voor urenlang creatief bouwplezier
Gezine Keizer Piks is een originele bouwset van natuurlijk materiaal om ogenschijnlijk wankele constructies mee te bouwen. Lukt het jou om hoog te komen?
Robotami Mechanic
Robotami Mechanic - Creatief aan de slag met techniek
Corine Haase Krijg ook die technische kick, ga creatief aan de slag met bouwdelen van Robotami Mechanic
Schrijf en veeg
Schrijf en veeg - Ontwikkel spelenderwijs de fijne motoriek
Corine Haase Geef de dinosaurus scherpe tanden, teken golven en volg de race auto. Leer spelenderwijs schrijven met Schrijf en Veeg van Educo
Smartmax Basic
Smartmax Basic - Maximale creativiteit met magnetische speelstukken
Arja Kerpel Met SmartMax ontdekken kinderen spelenderwijs de wereld van magnetisme. Ze kunnen prachtige ontwerpen nabouwen of zelf bedenken. Ze kunnen creatief bouwen in 2D of in 3D.
Teken en veeg
Teken en veeg - Oefen motorische vaardigheden op een creatieve manier
Corine Haase Maak de tekening af zoals jij dat wilt, veeg uit...en begin overnieuw!
Twickto Education set
Twickto, hét constructie speelgoed voor oneindig speelplezier
Liesbeth Simonse Twickto is nieuw constructiemateriaal. naast de consumentensets zijn er ook Education sets. Daarover gaat deze recensie. Deze set heeft eindeloos veel mogelijkheden voor constructies.
Verti-fix Dieren
Verti-fix Dieren - Creatief aan de slag met karakteristieke dieren
Otto Zwolsman Met Verti-fix maak je de mooiste dieren uit de Zoo. Kinderen kunnen voorbeelden nabouwen of zelf verzinnen. Stimuleer de motorische, cognitieve en creatieve ontwikkeling.
Voetbalspel
Voetbalspel - Een originele variant
Otto Zwolsman Wil je een nieuwe vorm van tafelvoetbal? Dan is het voetbalspel van Olifu een idee. Dit spel is al geschikt voor erg jonge kinderen, maar ook voor oudere kinderen nog steeds leuk.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.

Inschrijven nieuwsbrief