5 minuten Rekenen
5 minuten Rekenen - Originele rekenactiviteiten voor elke leeftijd
Otto Zwolsman 5 minuten Rekenen; een originele vorm van rekenen ter aanvulling op je rekenles! Deze kaartjes zijn een onderdeel van de serie 5-minuten-spelletjes van Bazalt.
Classifico
Classifico - Ontdekkend leren met de dobbelstenenparade
Arja Kerpel Spelend en ontdekkend leren, daar gaat het om bij Classifico. Dobbelstenen kun je op veel manieren gebruiken, elk kind kan weer nieuwe manieren en spelletjes ontdekken en verzinnen.
Een andere kijk
Een andere kijk - Kiene kleuters uitdagen
Annemarie Brouwer Een andere kijk is een uitdagend spel voor kiene kleuters. Zoek de goede zijaanzichten van de spelende kinderen in de speeltuin.
Herhaal de kraal
Herhaal de kraal - Meer dan kralen rijgen
Annemarie Brouwer Laat mij maar kettingen rijgen! Herhaal de kraal is heel geschikt om peuters en kleuters de basisvormen- en kleuren te leren. Op een leuke manier leren ze ook rangschikken en ordenen.
Kiene Cijfers
Kiene Cijfers - Interactieve cijferstempels
Gezine Keizer Leer spelenderwijs rekenen met Kiene Cijfers: een interactieve stempelset uit de connected learning serie van Educo.
Lang als een slang
Lang als een slang - Spelend meetkunde leren met het jonge kind
Arja Kerpel Spelenderwijs leren meten? Dat kan met Lang als een slang. Dit spel heeft veel mogelijkheden en deze topper scoort het best van alle ontwikkelingsmaterialen op wij-spelen.nl!
Memoli
Memoli - Memory met nieuwe dimensies en diverse niveaus
Arja Kerpel Memoli is een verrijking van het klassieke memoryspel. Memoli heeft diverse mogelijkheden en niveaus. Geschikt voor jonge kleuters, maar ook voor hoogbegaafde leerlingen.
Plus- en Minmaatje
Plus- en Minmaatje; praktisch rekenmateriaal voor groep 3 en 4
Otto Zwolsman Plus- en Minmaatje van Jegro is eenvoudig in te zetten in je rekenles en stimuleert het automatiseren van plus- en minsommen.
Quatrata
Quatrata - Een spel met veel varianten en niveaus
Arja Kerpel Quatrata is enorm veelzijdig. Houd je van ontdekkend leren? Wil je verrijken met slimme kleuters? Coöperatief leren? Actie, spanning en snelheid? Het kan allemaal met Quatrata.
Team Building
Team Building - Samen kom je tot nieuwe inzichten
Marjolein Haazebroek Teambuilding is een rekenspel met uitdagende mogelijkheden. Bouw een stad met huizen, kabouters en bomen. Stimuleer zo spelenderwijs het ruimtelijk inzicht van de jonge bouwers.
Telstraatje
Telstraatje - Al tellend brieven bezorgen
Aletta Geuze Met Telstraatje bezorg je brieven in de juiste brievenbus. Je speelt postbode en leert spelenderwijs tellen. Telstraatje is een rekenspel dat je op verschillende niveaus kunt spelen.
Vormritme
Vormritme - Gevarieerde opdrachten met geometrische vormen.
Arja Kerpel Zoek je een spel met gevarieerde opdrachten van geometrische vormen? Dat is Vormritme. Logische volgordes leggen, schaduwen passen, vormen spiegelen: je leert het met Vormritme.
Zoek en vind - Schaduw en contour
Zoek en vind - Schaduw en contour
Aletta Geuze Een leuke variant van memory waarbij de kinderen oefenen met schaduw en contour.
Cijferspelmat
Cijferspelmat - bewegend leren met sommen
Corine Haase Cijferspelmat - Beweeg en leer spelenderwijs de sommen 0-100
Bouw een huis
Bouw een huis - Stimuleer het ruimtelijk inzicht
Marjolein Haazebroek Bouw een huis is een spel voor de midden- en bovenbouw van het PO om het ruimtelijk inzicht en het gevoel voor verhoudingen te bevorderen. Geschikt om te oefenen met plattegronden.
Kikker leert vormen
Kikker leert vormen - prentenboek - rekenen - meetkunde
Bertine van den Oever Tijdens het voorlezen van een kampeerverhaal van kikker kan je de vormen oefenen met kinderen. Leuk verhaal om voor, tijdens of na de vakantie voor te lezen thuis, onderweg of in de klas
Papertrack knikkerbaan
Papertrack 1200 - Bouwpakket knikkerbaan
Arja Kerpel Zelf een knikkerbaan bouwen? Dat kan met de Papertrack: een bouwpakket voor een enorme knikkerbaan van papier, inclusief trechters en loopings.
Magna sticks
Magna Sticks - Spelen met magneten
Corine Haase Maak een magnetisch bouwwerk met Magna Sticks. Bouw de voorbeeldkaarten na, bedenk zelf iets, of speel er een spel mee.
Vtech BlaBlaBlocks trein
Vtech Bla-Bla-Blocks - Interactieve trein met bouwblokken
Corine Haase Bouw, ontdek en leer over cijfers, kleuren en beroepen met de Vtech trein met Bla-Bla-Blocks.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.

Inschrijven nieuwsbrief