Lichttafel met spelmateriaal
Lichttafel - Veelkleurig spelen met transparant spelmateriaal
Bertine van den Oever Deze lichttafel met kleurrijke transparante materialen is een verrijking van je onderwijsaanbod. Extra leuk tijdens de donkere dagen voor kerst. Hij is ook goed in te zetten met speelzand en zandkammen.
Tastkist
Tastkist spreekt tot de verbeelding
Tineke Verdoes Wat voel je? Kinderen vinden het erg uitdagend om iets te voelen zonder dat je het ziet. Met deze tastkist kun je allerlei tactiele spellen spelen. Goed voor de fijne motoriek.
Tweelingen - Texturen
Tweelingen - Texturen
Tineke Verdoes Is het ruw, of glad? Met Tweelingen - Texturen voelen kinderen welke textuur voorwerpen hebben. Dit kan met een blinddoek om, maar ook met de tastkist.
Tweelingen - Vormen
Tweelingen - Vormen
Tineke Verdoes Welke vormen zijn hetzelfde? Bij Tweelingen - Vormen zoek je de juiste paren bij elkaar en leg je ze in het blok. Goed voor de tactiele waarneming en de fijne motoriek.
Speel je mee in Li La Land?
Speel je mee in Li La Land? - Doe verrassende ontdekkingen
Tineke Verdoes Speel je mee in Li La Land? Ga onderzoeken en ontwerpen! Laat het jonge kind tot zijn recht komen in Li La Land, met deze rode koffer, handpoppen en activiteiten.
EcoBlocks meubelset
EcoBlocks - Houten speelset van voertuigen, meubels en poppetjes
Corine Haase EcoBlocks is mooi vormgegeven houten speelgoed: voertuigen, meubels en poppetjes. Het is een aanvulling op de bouwblokken van EcoBlocks
StoryStarter - LEGO®
LEGO® Education StoryStarter - Verhalen verbeelden met LEGO®
Arja Kerpel Verhalen verzinnen en creëren? Emoties uitbeelden? Een geschiedenisverhaal nabouwen? Dat kan met StoryStarter van LEGO Education. Zo is leren ongelooflijk leuk!
PL-UG Tent Kit Extra
PL-UG Tent Kit Extra - Handig tenten bouwen, binnen én buiten
Arja Kerpel Met de PL-UG Tent Kit Extra en een paar kleden bouw je stevige tenten. Superleuk om te bouwen, én om erin te spelen als hij klaar is.
GraviTrax
Gravitrax - Ontwerp ingewikkelde kogelbanen
Annemarie Brouwer Met GraviTrax maak je je eigen creatieve kogelbaanwereld. Maak parcoursen vol actie, waarop de kogels met behulp van magnetisme en kinetika naar de finish rollen!
Tick Tack
Tick Tack - The Amazing Clock Kit - Bouwpakket voor een doorzichtige klok
Arja Kerpel Tick Tack - The Amazing Clock Kit is een bouwpakket om zelf een klok te bouwen. Doordat de buitenkant doorzichtig is, zie je alle tandwieltjes draaien. Wanneer gaat het hamertje tegen de bel?
Magnetisch? Ja of nee
Magnetisch? Ja of nee - Experimenteren met magnetisme
Marjolein Haazebroek Is het magnetisch, of niet? Bij dit spel worden kinderen uitgedaagd om te voorspellen en te controleren of voorwerpen wel of niet aan de magneet blijven hangen.
Trigonos mini
Trigonos mini constructiespel
Annemieke van der Heide Trigonos mini is een constructiespel van natuurlijke materialen met houten blokken en stokken. Het open einde principe stimuleert allerlei vaardigheden zoals bv. creativiteit, problemen oplossen en keuzes maken.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.

Inschrijven nieuwsbrief