Als de geit leert zwemmen
Als de geit leert zwemmen - Een grappig pleidooi voor passend onderwijs
Arja Kerpel Alle dieren gaan naar school en moeten leren zwemmen, vliegen en klimmen. Hoe loopt dat af? Dit boek is een grappig pleidooi voor passend onderwijs, met lessen voor in de klas.
Aktie Bingo
Aktie Bingo - Bingo spelen op drie manieren
Arja Kerpel Aktie Bingo is Bingo met plaatjes, voor jonge kinderen. Dat niet alleen: Je kunt Aktie Bingo op verschillende manieren en niveaus spelen. Speel met twaalf kinderen tegelijk!
Het huis van Bas
Het huis van Bas, een spannende speurtocht door alle kamers van het huis
Marjolein Haazebroek Het huis van Bas is een spannend spel dat de taalontwikkeling stimuleert. Probeer zo snel mogelijk van beneden naar de zolder te komen. Wie lukt het als eerste?
Speel je Wijs
Speel je Wijs Woordenschat - Recensie met puntenbeoordeling
Arja Kerpel Speel je Wijs - woordenschat en spel komen samen in activerende, creatieve en uitdagende opdrachten. In Speel je Wijs staan 200 activiteiten, 100 werkvormen en mooie praatplaten.
Sprekende Muur
Sprekende Muur - Afwisselend, leuk en leerzaam tegelijk!
Otto Zwolsman Leuke weetjes, woordjes in vreemde talen? Spreek de tekst in bij het plaatje et voilá: je hebt een Sprekende Muur. Je kunt er ook platte voorwerpen in doen. Eindeloos variëren!
Tiptoi De avonturen van Nijntje
Tiptoi de avonturen van Nijntje - Ga je mee op avontuur?
Corine Haase Ga met Nijntje op avontuur in dit interactieve geluidenboek van Tiptoi! Luister leuke liedjes en verhaaltjes, en speel spelletjes.
5 minuten Engels
5 minuten Engels - Afwisselende spelletjes van 5 minuten
Liesbeth Simonse Engels geven is nog leuker met de kaartenset 5 minuten Engels! Met deze 40 kaarten met leuke activiteiten oefen je verschillende vaardigheden: luisteren, spreken, schrijven en lezen.
Bang the Button!!!
Bang the Button!!! - Bekroond met 3e prijs door het Europees Talenlabel 2014
Otto Zwolsman Bang the Button!!! is hét spel voor de Engelse les. Dit interactieve spel is bekroond met de derde prijs door het Europees Talenlabel 2014. Kinderen leren spelenderwijs Engels.
Magic Phonics
Magic Phonics - Engelse woorden stempelen
Otto Zwolsman Letters stempelen én Engels leren tegelijk? Dat kan met Magic Phonics. Dit is één van de connected learning spellen van Heutink en Marbotic.
Zinglish
Zinglish - Engels leer je zingend
Annemarie Brouwer Engels leer je zingend! Kinderen vergroten door Zinglish op een heel speelse manier hun passieve en actieve woordenschat, door zingen en activiteiten.
5 minuten Taal
5 minuten Taal
Korstiaan Karels 5 minuten taal is een onderdeel uit de reeks 5-minutenspelletjes. Kinderen leren bij dit spelletje spelenderwijs taalvaardigheden door middel van interactieve werkvormen.
De Zoete Zusjes letterkwartet
De Zoete Zusjes letterkwartet
Bertine van den Oever Met dit kwartetspel kan je met jonge kinderen op een speelse manier de klankletterkoppeling en het lezen van korte woorden oefenen. En ook nog eens een mooie kans om te leren omgaan met winnen en verliezen.
Kiene klanken
Kiene Klanken - De houten interactieve klankstempelset
Liesbeth Simonse Kiene Klanken is een houten, interactief klankstempelset. Kinderen leggen de letterstempels op de Ipad, en krijgen feedback op hun niveau!
Letterrondo
Letterrondo: een spel voor de beginnende geletterdheid
Aletta Geuze Hoe stimuleer je beginnende geletterdheid bij jonge kinderen? Lees hier tips voor de leerkracht voor kringactiviteiten met Letterrondo
Magnetische letterdoos
Magnetische letterdoos, leren lezen oefenen op een andere manier
Bertine van den Oever Spelen met magnetische letters van de eerste klanken die kinderen leren bij het lezen.
Mijn eerste Van Dale Voorleeswoordenboek
Mijn eerste Van Dale Voorleeswoordenboek
Bertine van den Oever Een voorleesboek waarmee je de woordenschat van kinderen enorm kan vergroten. Hiermee kan je echt alle kanten op en kinderen kennis laten maken met de grote variatie die onze taal te bieden heeft.
Woord aan Boord
Woord aan Boord - Een veelzijdig taalspel
Aletta Geuze Woord aan boord brengt kinderen spelenderwijs in contact met letters en woorden. De visser in het bootje wil een vis te vangen. Maar... hij vangt eerst veel woordjes voor de vis toehapt.
Filosoferen doe je zo
Filosoferen doe je zo - Leidraad voor de basisschool
Arja Kerpel Filosoferen is inmiddels een containerbegrip geworden. Maar hoe doe je het nu precies? Welke vragen stel je? In het boek Filosoferen doe je zo staan praktische tips en voorbeeldlessen.
Ik zag twee beren filosoferen
Ik zag twee beren filosoferen - Filosoferen met kinderen
Arja Kerpel Filosoferen met kinderen, hoe doe je dat? Het boek Ik zag twee beren filosoferen is een uitgebreide handleiding om te filosoferen, met daarnaast nog 38 voorbeeldlessen.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.

Inschrijven nieuwsbrief