Bokabox Verkeer
Bokabox verkeer - Omdat elk kind een verkeersdeelnemer is
Otto Zwolsman De Bokabox Verkeer leent zich er goed voor om de opbouw van de verkeersborden te begrijpen en te weten welke betekenis de pictogrammen hebben die op de borden staan afgebeeld.
Dinopuzzel
Dinopuzzel - Een ideale puzzel om mee te verrijken
Arja Kerpel Puzzelen... Hoe kun je dat verrijken? Lees hier tips, aan de hand van een Dinopuzzel. Veel tips zijn toepasbaar bij alle puzzels. Zo kun je kiene kleuters uitdagen.
Expeditie Moendoes
Expeditie Mundus - Een gratis wetenschapsspel voor de hele klas
Arja Kerpel Ontdek als team van wetenschappers een nieuwe planeet. Welke taal spreken de inwoners? Hoe zit het met de zwaartekracht? Welke seizoenen zijn er?
Levenscycli
Levenscycli
Liesbeth Simonse Met levenscycli, leer een levensloop van een mens, een kikker, een plant etcetera in de goede volgorde te plaatsen.
Multiculturele poppen
Multiculturele poppen - Een kleurrijke poppenhoek
Arja Kerpel Zoek je een multiculturele pop? Van Afrika tot Zuid-Amerika: ze zijn te koop in veel soorten en maten. Echt een aanrader voor thuis en in de poppenhoek!
Onze Wereld
Onze Wereld - Samen de wereld opruimen, dan wordt de aarde groener!
Arja Kerpel Zorgvuldig omgaan met de aarde, dat wil het spel Onze Wereld kinderen bijbrengen. Het motto: Laten we samen ons afval goed scheiden, dan wordt de aarde weer groen!
Opblaasbare wereldbol
Opblaasbare wereldbol - Actief èn interactief de wereld leren kennen
Arja Kerpel Met de opblaasbare wereldbol kun je op een afwisselende manier meer landen, steden, oceanen en continenten leren kennen. Oefen op een actieve en interactieve manier je topo!
Tiptoi De avonturen van Nijntje
Tiptoi de avonturen van Nijntje - Ga je mee op avontuur?
Corine Haase Ga met Nijntje op avontuur in dit interactieve geluidenboek van Tiptoi! Luister leuke liedjes en verhaaltjes, en speel spelletjes.
Tiptoi Mijn grote wereldatlas
Tiptoi Starterset - Boek Mijn grote wereldatlas
Arja Kerpel Met de Tiptoiset Mijn grote wereldatlas leren kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Dit boek bevat meer dan 1500 levensechte geluiden, verhalen, dialogen en afbeeldingen.
Tiptoi Op de boerderij
Tiptoi Op de boerderij - Ontdek het leven op de boerderij
Corine Haase Ontdek het leven op de boerderij met Tiptoi. Deze Starterset brengt het leren voor kinderen tot leven aan de hand van geluiden, verhalen en spelletjes.
Tiptoi Bij ons thuis
Tiptoi Starterset - Prentenboek Bij ons thuis
Arja Kerpel Het vrolijk Tiptoi prentenboek Bij ons thuis is speciaal voor jonge kinderen. Ze draaien mee in het leven van de gezellige familie Hofman en leren ondertussen al spelend.
Mus & Fret lespakket
Mus & Fret lesideeën voor kiene kleuters
Annemarie Brouwer Het Mus & Fret lespakket staat vol creatieve en inspirerende lessuggesties voor kiene kleuters. Het sluit aan bij de meervoudige intelligenties.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.