Ozobot
Ozobot - Een minirobot die kleuren leest
Arja Kerpel Ozobot is een klein robotje dat je kunt programmeren door kleuren, lijnen en basisprogrammeertaal. Het is de winnaar van de titel Best Robot 2015.
Bee-Bot
Bee-Bot - Spelenderwijs leren programmeren
Otto Zwolsman Leer spelenderwijs programmeren met Bee-Bot. Programmeer deze vrolijke bij en hij loopt waar jij wilt. Bee-Bot is te combineren met diverse speelmatten.
Cubetto
Cubetto - De robot voor het jonge kind
Aletta Geuze Programmeren met kleuters? Dat kan met de Cubetto. Kinderen leren spelend de basis van het programmeren: logisch denken, problemen oplossen en herhaallussen.
InO-Bot
InO-Bot - Een robot met veel mogelijkheden
Arja Kerpel De InO-Bot is een stevige vloerrobot met veel mogelijkheden. Hij is te programmeren met de populaire programmeertaal Scratch. Een mooie combi van PC èn een echte robot!
Pro-Bot
Pro-Bot - Programmeren met een auto
Arja Kerpel De Pro-Bot is een toffe vloerrobot; met verschillende sensoren. Je kunt er ook mee tekenen of er een KNEX bouwwerk op maken. Met een handig LCD-display
Programmeren kun je leren
Programmeren kun je leren - Serie boekjes om te leren programmeren
Arja Kerpel Programmeren kun je leren: Een handige serie boekjes om het programmeren met vijf verschillende programmeertalen onder de knie te krijgen.
Scratch Rainbow Matrix en Scratch Controller
Scratch Rainbow Matrix en Scratch Controller
Liesbeth Simonse Maak programmeren met Scratch nóg leuker en leerzamer met de Scratch Rainbow Matrix en de Scratch Controller.
MediJA Praat
MediJA Praat - In gesprek over sociale media
Arja Kerpel Met de kaartenset MediJa praat kun je samen met jongeren in gesprek over de sociale media. Bij de kaarten zit een handleiding met spelvormen en tips.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.

Inschrijven nieuwsbrief