Wij leren spelend

Kinderen leren spelend. Maar welk materiaal is nu écht goed voor hun ontwikkeling? Op wij-spelen.nl vind je recensies van spelmateriaal. 

Ook vind je hier recensies van materialen die leerkrachten kunnen inzetten om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Met leuke voorbeeldkaartjes!

Elke maand komen er nieuwe besprekingen bij.

 

spellen, spelen, spelletjes, ontwikkelingsmateriaal, ontwikkeling, kind, speelgoed, educatief speelgoed, spel, spel recensie, gratis spel, spel kopen, spel spelen, spelletje spelen, leerzaam spel, leuk speelgoed, wij-spelen, wij-leren, school, thuis, spelend leren, leren, spellen, spelen

 


Wijzer in Executieve Functies
Wijzer in Executieve Functies - Handige kaartensets
Arja Kerpel Wijzer in executieve functies is een speels hulpmiddel om de executieve functies te trainen, zoals impulsen beheersen, plannen, emoties reguleren.
Het grote vouwboek
Het grote vouwboek - Creatief aan de slag met vouwwerkjes
Corine Haase Het grote vouwboek is een inspiratiebron voor iedereen die van vouwen en prentenboeken houdt
Lijnendans
Lijnendans - Coöperatief tekenen voor binnen en buiten
Arja Kerpel Met Lijnendans kunnen de kinderen coöperatief tekenen op een groot vel papier of buiten op de stoep. Dat vraagt om samenwerking en overleg, want... wat is nu links?
Mindset Gesprekskaarten
Mindset Gesprekskaarten - Werk samen aan een groeimindset!
Arja Kerpel De Mindset gesprekskaarten helpen je om samen met je leerling te werken aan een groeimindset. Helpende gedachten zorgen voor positief denken, durven, doen!
Pro-Bot
Pro-Bot - Programmeren met een auto
Arja Kerpel De Pro-Bot is een toffe vloerrobot; met verschillende sensoren. Je kunt er ook mee tekenen of er een KNEX bouwwerk op maken. Met een handig LCD-display
Quatrata
Quatrata - Een spel met veel varianten en niveaus
Arja Kerpel Quatrata is enorm veelzijdig. Houd je van ontdekkend leren? Wil je verrijken met slimme kleuters? Coöperatief leren? Actie, spanning en snelheid? Het kan allemaal met Quatrata.
Samen vormen
Samen Vormen - Coöperatief spelen op de tablet
Arja Kerpel Coöperatief spelen op de tablet? Dat kan! Met Samen Vormen stempelen kinderen sámen een gekleurde figuur.
Teken je gesprek over werkhouding
Teken je gesprek over werkhouding - Met handige kaartenset
Arja Kerpel Teken je gesprek over werkhouding is het derde deel in een succesvolle serie. Door het gesprek te tekenen, ontstaat overzicht, inzicht en bewustwording. Dat is de basis voor actie!
Werkboek Mindset
Werkboek Mindset - Samen werken aan een groeimindset
Elly Bonestroo Met het Werkboek Mindset kun je werken aan de ontwikkeling van een groeimindset. Daarnaast leren de kinderen onder andere inzetten, doorzetten, leren van fouten.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.