Binabo Bioplastic
Binabo - Bouwen met Bioplastic
Arja Kerpel Bouwen met Bioplastic: dat is Binabo. Maak originele constructies, van een bal tot een hijskraan. Het is zo stevig dat je er echt mee kunt voetballen en spelen.
Biobuddi Dierenset
Biobuddi - Bouw je eigen dierenwereld na met eco-bouwblokken
Corine Haase Biobuddi Educational Dierenset - Bouw je eigen dierenwereld na met eco-bouwblokken, aan de hand van voorbeeldkaarten
Baudí Bambula
Baudí Bambula - Maak de mooiste constructies!
Otto Zwolsman Met deze vrolijke Baudí plankjes en clips zijn er talloze mogelijkheden om constructies te bouwen. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten.
Baudí Uitbreiding
Baudí - Nét even anders dan gewone blokken
Arja Kerpel Zoek je bouwmateriaal dat net even anders is dan gewone blokken? Dan is dit materiaal een optie. Het stimuleert de creativiteit, het ruimtelijk inzicht en de motoriek.
Clicformers
Clicformers - Creatief en constructief bouwen
Corine Haase Met Clicformers kun je alle kanten op om een eigen bouwwerk maken, maar er bestaan ook talloze ideeën en bouwkaarten om na te bouwen.
Ecoblocks
EcoBlocks - Blokken waar je van hou(d)t
Corine Haase Met EcoBlocks kun je natuurlijk spelen met houten bouwblokken. Erg leuk om te combineren met ander speelgoed, voor een rijke leeromgeving.
Ecoblocks in piratenkist
EcoBlocks in piratenkist - Natuurlijk leuk!
Arja Kerpel Bouwen met natuurlijk materiaal: dat geeft echt een close-to-nature gevoel. Doordat alles in goede maten is gezaagd, kun je er stevig mee bouwen. Natuurlijk leuk!
EcoBlocks meubelset
EcoBlocks - Houten speelset van voertuigen, meubels en poppetjes
Corine Haase EcoBlocks is mooi vormgegeven houten speelgoed: voertuigen, meubels en poppetjes. Het is een aanvulling op de bouwblokken van EcoBlocks
Lasy 1051
Lasy 1051 - Voor aanstormend techniektalent
Otto Zwolsman Welk technisch bouwwerk maak jij? Op en top Techniek met Lasy 1051!
Lasy 4003
Lasy 4003+ Maxi/Midi - Bouw de leukste constructies!
Otto Zwolsman Maak een leuk technisch bouwwerk met Lasy 4003+. In de handleiding staan 19 voorbeelden, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken!
Piks Bouwset
Piks Bouwset - Voor urenlang creatief bouwplezier
Gezine Keizer Piks is een originele bouwset van natuurlijk materiaal om ogenschijnlijk wankele constructies mee te bouwen. Lukt het jou om hoog te komen?
Twickto Education set
Twickto, hét constructie speelgoed voor oneindig speelplezier
Liesbeth Simonse Twickto is nieuw constructiemateriaal. naast de consumentensets zijn er ook Education sets. Daarover gaat deze recensie. Deze set heeft eindeloos veel mogelijkheden voor constructies.
Verti-fix Dieren
Verti-fix Dieren - Creatief aan de slag met karakteristieke dieren
Otto Zwolsman Met Verti-fix maak je de mooiste dieren uit de Zoo. Kinderen kunnen voorbeelden nabouwen of zelf verzinnen. Stimuleer de motorische, cognitieve en creatieve ontwikkeling.
Ozobot
Ozobot - Een minirobot die kleuren leest
Arja Kerpel Ozobot is een klein robotje dat je kunt programmeren door kleuren, lijnen en basisprogrammeertaal. Het is de winnaar van de titel Best Robot 2015.
Bee-Bot
Bee-Bot - Spelenderwijs leren programmeren
Otto Zwolsman Leer spelenderwijs programmeren met Bee-Bot. Programmeer deze vrolijke bij en hij loopt waar jij wilt. Bee-Bot is te combineren met diverse speelmatten.
Cubetto
Cubetto - De robot voor het jonge kind
Aletta Geuze Programmeren met kleuters? Dat kan met de Cubetto. Kinderen leren spelend de basis van het programmeren: logisch denken, problemen oplossen en herhaallussen.
InO-Bot
InO-Bot - Een robot met veel mogelijkheden
Arja Kerpel De InO-Bot is een stevige vloerrobot met veel mogelijkheden. Hij is te programmeren met de populaire programmeertaal Scratch. Een mooie combi van PC èn een echte robot!
Pro-Bot
Pro-Bot - Programmeren met een auto
Arja Kerpel De Pro-Bot is een toffe vloerrobot; met verschillende sensoren. Je kunt er ook mee tekenen of er een KNEX bouwwerk op maken. Met een handig LCD-display
Programmeren kun je leren
Programmeren kun je leren - Serie boekjes om te leren programmeren
Arja Kerpel Programmeren kun je leren: Een handige serie boekjes om het programmeren met vijf verschillende programmeertalen onder de knie te krijgen.
Robotami Mechanic
Robotami Mechanic - Creatief aan de slag met techniek
Corine Haase Krijg ook die technische kick, ga creatief aan de slag met bouwdelen van Robotami Mechanic
Scratch Rainbow Matrix en Scratch Controller
Scratch Rainbow Matrix en Scratch Controller
Liesbeth Simonse Maak programmeren met Scratch nóg leuker en leerzamer met de Scratch Rainbow Matrix en de Scratch Controller.
Magna sticks
Magna Sticks - Spelen met magneten
Corine Haase Maak een magnetisch bouwwerk met Magna Sticks. Bouw de voorbeeldkaarten na, bedenk zelf iets, of speel er een spel mee.
Magneetpiramide
Magneetpiramide - Maak de creatiefste constructies!
Arja Kerpel De Magneetpiramide nodigt uit om creatieve constructies te bedenken. En... hoe zorg je ervoor dat je bouwwerk niet omvalt? Een hele uitdaging!
Magnetisch? Ja of nee
Magnetisch? Ja of nee - Experimenteren met magnetisme
Marjolein Haazebroek Is het magnetisch, of niet? Bij dit spel worden kinderen uitgedaagd om te voorspellen en te controleren of voorwerpen wel of niet aan de magneet blijven hangen.
Smartmax Basic
Smartmax Basic - Maximale creativiteit met magnetische speelstukken
Arja Kerpel Met SmartMax ontdekken kinderen spelenderwijs de wereld van magnetisme. Ze kunnen prachtige ontwerpen nabouwen of zelf bedenken. Ze kunnen creatief bouwen in 2D of in 3D.
GraviTrax
Gravitrax - Ontwerp ingewikkelde kogelbanen
Annemarie Brouwer Met GraviTrax maak je je eigen creatieve kogelbaanwereld. Maak parcoursen vol actie, waarop de kogels met behulp van magnetisme en kinetika naar de finish rollen!
Papertrack knikkerbaan
Papertrack 1200 - Bouwpakket knikkerbaan
Arja Kerpel Zelf een knikkerbaan bouwen? Dat kan met de Papertrack: een bouwpakket voor een enorme knikkerbaan van papier, inclusief trechters en loopings.
Tick Tack
Tick Tack - The Amazing Clock Kit - Bouwpakket voor een doorzichtige klok
Arja Kerpel Tick Tack - The Amazing Clock Kit is een bouwpakket om zelf een klok te bouwen. Doordat de buitenkant doorzichtig is, zie je alle tandwieltjes draaien. Wanneer gaat het hamertje tegen de bel?

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.