Wij leren spelend

Kinderen leren spelend. Maar welk materiaal is nu écht goed voor hun ontwikkeling? Op wij-spelen.nl vind je recensies van spelmateriaal. 

Ook vind je hier recensies van materialen die leerkrachten kunnen inzetten om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Met leuke voorbeeldkaartjes!

Elke maand komen er nieuwe besprekingen bij.

 

spellen, spelen, spelletjes, ontwikkelingsmateriaal, ontwikkeling, kind, speelgoed, educatief speelgoed, spel, spel recensie, gratis spel, spel kopen, spel spelen, spelletje spelen, leerzaam spel, leuk speelgoed, wij-spelen, wij-leren, school, thuis, spelend leren, leren, spellen, spelen

 


Wijzer in Executieve Functies
Wijzer in Executieve Functies - Handige kaartensets
Arja Kerpel Wijzer in executieve functies is een speels hulpmiddel om de executieve functies te trainen, zoals impulsen beheersen, plannen, emoties reguleren.
Feedback is fantastisch
Feedback is fantastisch - Prentenboek en activiteitengids
Arja Kerpel Feedback is fantastisch - als je weet hoe je er mee om moet gaan. Veel kinderen vinden dit lastig. Hoe ontvang je complimenten? Hoe reageer je op feedback? Je leert het in dit boek!
GraviTrax
Gravitrax - Ontwerp ingewikkelde kogelbanen
Annemarie Brouwer Met GraviTrax maak je je eigen creatieve kogelbaanwereld. Maak parcoursen vol actie, waarop de kogels met behulp van magnetisme en kinetika naar de finish rollen!
Het grote vouwboek
Het grote vouwboek - Creatief aan de slag met vouwwerkjes
Corine Haase Het grote vouwboek is een inspiratiebron voor iedereen die van vouwen en prentenboeken houdt
InO-Bot
InO-Bot - Een robot met veel mogelijkheden
Arja Kerpel De InO-Bot is een stevige vloerrobot met veel mogelijkheden. Hij is te programmeren met de populaire programmeertaal Scratch. Een mooie combi van PC ĆØn een echte robot!
Kiene klanken
Kiene Klanken - De houten interactieve klankstempelset
Liesbeth Simonse Kiene Klanken is een houten, interactief klankstempelset. Kinderen leggen de letterstempels op de Ipad, en krijgen feedback op hun niveau!
MediJA Praat
MediJA Praat - In gesprek over sociale media
Arja Kerpel Met de kaartenset MediJa praat kun je samen met jongeren in gesprek over de sociale media. Bij de kaarten zit een handleiding met spelvormen en tips.
Pro-Bot
Pro-Bot - Programmeren met een auto
Arja Kerpel De Pro-Bot is een toffe vloerrobot; met verschillende sensoren. Je kunt er ook mee tekenen of er een KNEX bouwwerk op maken. Met een handig LCD-display
Robotami Mechanic
Robotami Mechanic - Creatief aan de slag met techniek
Corine Haase Krijg ook die technische kick, ga creatief aan de slag met bouwdelen van Robotami Mechanic
Silly Sports & Goofy Games
Silly Sports & Goofy Games - 200 Coƶperatieve energizers
Arja Kerpel In het boek Silly Sports & Goofy Games staan meer dan 200 coƶperatieve spelletjes en energizers. Het blinkt uit in een gevarieerd aanbod aan spelletjes en bewegingsactiviteiten
Teken je gesprek over werkhouding
Teken je gesprek over werkhouding - Met handige kaartenset
Arja Kerpel Teken je gesprek over werkhouding is het derde deel in een succesvolle serie. Door het gesprek te tekenen, ontstaat overzicht, inzicht en bewustwording. Dat is de basis voor actie!
Tiptoi Bij ons thuis
Tiptoi Starterset - Prentenboek Bij ons thuis
Arja Kerpel Het vrolijk Tiptoi prentenboek Bij ons thuis is speciaal voor jonge kinderen. Ze draaien mee in het leven van de gezellige familie Hofman en leren ondertussen al spelend.
Werkboek Lef
Werkboek Lef - Mindset bij tieners
Arja Kerpel Aan de slag met mindset? Dit praktische werkboek staat vol activiteiten die je doorloopt samen met tieners. Plus een handleiding vol informatie over het ontwikkelen van een groeimindset.
Wiebelen en friemelen kaartjes
Wiebelen en friemelen hulpkaarten - Voor onder- of overprikkelde leerlingen
Arja Kerpel Is een leerling overprikkeld? Of heeft hij juist meer prikkels nodig? Zet dan kalmerende of activerende strategieƫn in. Deze Wiebelen en friemelen hulpkaarten zijn een handig hulpmiddel!

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.