Dier Doku
Dier Doku - Sudoku met dieren
Aletta Geuze Dierdoku is een leuk, aantrekkelijk spel. Doordat dit spel weer een heel andere ‘insteek’ heeft dan veel ander ontwikkelingsmateriaal. Ook geschikt voor kiene kleuters!
Dwarsbomen
Dwarsbomen - Strategiespel met veel variaties
Gezine Keizer Prachtig natuurlijk vormgegeven strategiespel met veel variaties, voor jong en oud
Happy Cube
Happy Cube - Puzzelen met kubussen
Arja Kerpel Happy Cube is een denkspel, waarbij je kubussen maakt. Het spel kent verschillende niveaus. Voor weinig geld kun je urenlang puzzelplezier hebben.
Memocards
Memocards - Memory met drie verschillende kaartjes
Otto Zwolsman Memocards is memory met drie kaartjes. En niet zomaar drie dezelfde kaartjes: mooie, creatieve plaatjes. Of drie verschillende lichaamsdelen van een dier. Een echte uitdaging!
Slakkenhuis
Slakkenhuis - Train je geheugen
Arja Kerpel Slakkenhuis is een strategisch spelletje om je geheugen te trainen. In welk gat past nog een zwart staafje? Let op: twee staafjes is teveel!
The 4th dimension
The 4th dimension - Educatief en uitdagend
Liesbeth Simonse The 4th dimension is niet alleen leuk en gezellig, het versterkt ook je ruimtelijk inzicht en blijkt een sterke aanvulling voor het lesprogramma op scholen. Ook geschikt voor toernooien!
Torri
Torri - Een uitdagend strategiespel voor kiene kinderen
Arja Kerpel Torri: Een spannend spel waarbij je torens kunt veroveren door er bovenop te staan. Maar let op: de tegenstander kan dit ook doen! Wie lukt het om hoge torens in zijn honk te krijgen?
Twiddler
Twiddler - Los de uitdaging op door te draaien aan de schijven.
Arja Kerpel Twiddler is een moeilijk denkspel, waarbij je draait aan schijven tot je het einddoel bereikt. Je kunt ook nieuwe opdrachten ontwerpen. Ga de uitdaging aan!
Via Ligni
Via Ligni - Uitdaging, strategie èn eenvoudige spelregels
Arja Kerpel Hoe breng je jouw stukken zo snel mogelijk naar de overkant, zonder dat de ander veel profiteert van jouw wegen? Dat is de uitdaging bij Via Ligni!
Airport
Airport Traffic Control - Loods de vliegtuigen veilig naar hun bestemming.
redactie Bij het spel Airport laat je vliegtuigen veilig vliegen en landen. Leg alle doorzichtige puzzelstukken zo neer, dat de vliegtuigen op de juiste plaats èn in de juiste richting vliegen.
Angry Birds On Top
Angry Birds On Top - Schuif totdat alle vogels op de varkens zitten
redactie De Angry Birds laten zich niet op de kop zitten! Ze vallen de varkens lastig en gaan bovenop hen zitten. Lukt het je om de Angry Birds zó te verschuiven dat alle varkens bedekt zijn?
Anti-virus
Anti-virus - Het bio-logische denkspel
redactie Help! Er zit een virus in je lichaam. Bij Anti-virus zet je het immuumsysteem aan het werk en moet je het virus verwijderen. Dit logische denkspel is een uitdaging voor jong en oud.
Bunny Boo
Bunny Boo - Het denkspel met het konijntje
redactie Bunny Boo is een denkspel. Jonge kinderen krijgen opdrachtenkaarten met de afbeelding van een konijn en enkele blokken. Lukt het om het bouwsel na te bouwen? Denk logisch na...
Chicken Shuffle
Chicken Shuffle - Verschuif de kippen, zodat op elk ei een kip zit te broeden.
redactie Chicken shuffle is een superleuk, logisch spel. Verschuif de kippen, zodat op elk ei een kip zit te broeden. Maar... ga niet als een kip zonder kop schuiven. Bedenk een strategie!
IQ-Steps
IQ-Steps - Laat je hersens kraken
redactie Bij IQ-Steps zoek je een oplossing, zodat alle puzzelstukken op het speelbord passen. Gelukt? Dan ben je klaar voor de volgende uitdaging. Het wordt steeds moeilijker...
Noahs ark
Noahs ark
redactie Alle dieren moeten in de ark. Kun jij ervoor zorgen dat alle tien de dieren met de poten op de plankenvloer blijven en dat iedereen mee kan? Zij aan zij, per paar. Dan blijft soort bij soort.
Penguins on Ice
Penguins on Ice - Vijf pinguïns begeven zich op glad ijs. Gaat dat wel goed?
redactie Penguins on Ice is een spel met ijsschotsen die van vorm kunnen veranderen. Zorg dat de ijsschotsen samen op het spelbord passen èn alle pinguïns op de goede plaats komen.
Road Block
Road Block - Blokkeer de rode auto voordat je hersens blokkeren!
Liesbeth Simonse Sluit de wegen af, en voorkom dat de autodief kan ontsnappen uit de stad... Dat is de uitdaging bij Road Block. Dit strategische spel is geschikt voor school en thuis.
Troy
Troy - Houd de vijand buiten de muren van Troje
redactie Bescherm de legendarische stad Troje. Zet de muren zó neer, zodat alle vijandelijke soldaten buiten de stad blijven en je eigen soldaten veilig binnen de stadsmuren zijn.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.