Baudí
Baudí - Nét even anders dan gewone blokken
Arja Kerpel Zoek je bouwmateriaal dat net even anders is dan gewone blokken? Dan is dit materiaal een optie. Het stimuleert de creativiteit, het ruimtelijk inzicht en de motoriek.
Tick Tack
Tick Tack - The Amazing Clock Kit - Bouwpakket voor een doorzichtige klok
Arja Kerpel Tick Tack - The Amazing Clock Kit is een bouwpakket om zelf een klok te bouwen. Doordat de buitenkant doorzichtig is, zie je alle tandwieltjes draaien. Wanneer gaat het hamertje tegen de bel?
Magnetisch? Ja of nee
Magnetisch? Ja of nee - Experimenteren met magnetisme
Marjolein Haazebroek Is het magnetisch, of niet? Bij dit spel worden kinderen uitgedaagd om te voorspellen en te controleren of voorwerpen wel of niet aan de magneet blijven hangen.
Smartmax Basic
Smartmax Basic - Maximale creativiteit met magnetische speelstukken
Arja Kerpel Met SmartMax ontdekken kinderen spelenderwijs de wereld van magnetisme. Ze kunnen prachtige ontwerpen nabouwen of zelf bedenken. Ze kunnen creatief bouwen in 2D of in 3D.
Verti-fix Dieren
Verti-fix Dieren - Creatief aan de slag met karakteristieke dieren
Otto Zwolsman Met Verti-fix maak je de mooiste dieren uit de Zoo. Kinderen kunnen voorbeelden nabouwen of zelf verzinnen. Stimuleer de motorische, cognitieve en creatieve ontwikkeling.
Ozobot
Ozobot - Een minirobot die kleuren leest
Arja Kerpel Ozobot is een klein robotje dat je kunt programmeren door kleuren, lijnen en basisprogrammeertaal. Het is de winnaar van de titel Best Robot 2015.
Bee-Bot
Bee-Bot - Spelenderwijs leren programmeren
Otto Zwolsman Leer spelenderwijs programmeren met Bee-Bot. Programmeer deze vrolijke bij en hij loopt waar jij wilt. Bee-Bot is te combineren met diverse speelmatten.
Programmeren kun je leren
Programmeren kun je leren - Serie boekjes om te leren programmeren
Arja Kerpel Programmeren kun je leren: Een handige serie boekjes om het programmeren met vijf verschillende programmeertalen onder de knie te krijgen.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.