Team Toppers
Team Toppers - Leer je talenten kennen met de teamrollen van Belbin
Arja Kerpel Team Toppers is een spel dat het Belbin Teamrollenmodel vertaalt naar kinderen en jongeren. Het doel van het spel is: kinderen inzicht geven in hun talenten en die van de ander.
EQ- Babbelspel
Het EQ- Babbelspel - Een leerzaam spel voor kleine sova-groepen
Korstiaan Karels Het EQ-Babbelspel is een leerzaam spel voor kleine sova-groepen. Bij dit spel praten kinderen samen over emoties en sociale vaardigheden: omgaan met anderen, zelfbeheersing, enz.
Kikkerbecool
Kikkerbecool - Een interactief spel rondom sociale vaardigheden
Otto Zwolsman Kikkerbecool is een spannend bordspel waar je wijzer van wordt. Al spelend leer je sociale vaardigheden, goede manieren, opkomen voor jezelf en omgaan met pesten en plagen.
OK of niet OK?
OK of niet OK? - Een spel over waarden, normen en regels
Arja Kerpel Het spel OK of niet OK? is een geschikt spel om kinderen te laten nadenken over normen, waarden en regels. Een mooie bijdrage aan burgerschapsvorming.
Opgekikkerd!
Opgekikkerd! - Weg met die bange gedachtes...
Liesbeth Simonse Opgekikkerd is een vrolijk bordspel voor kinderen, die alleen maar denken aan wat er allemaal mis kan gaan. Je kunt spelenderwijs werken aan faalangst met dit spel van Coole Kikker.
WeFace.it
WeFace.it - Het kaartspel in de strijd tegen pesten
Korstiaan Karels WeFace.it! is een kaartspel om omgangsnormen binnen een (nieuwe) groep bespreekbaar te maken met als doel pesten te voorkomen.
Hooggevoeligheid coachingskaarten
Hooggevoeligheid speel- en coachingskaarten
Arja Kerpel De hooggevoeligheid coachingskaarten zijn een handig hulpmiddel om meer uit je gesprek te krijgen als je wilt praten over de hooggevoeligheid van de leerling.
Junior Coachkaarten
Coachkaarten - junior coachkaarten
Liesbeth Simonse De set Junior Coachkaarten bestaat uit 44 leuke fotoís met prikkelende vragen. Deze kaarten helpen bij het verwoorden van gevoelens. Laat kinderen praten en hun talent ontwikkelen!
99 Kanjerspelletjes
99 Kanjerspelletjes van de Kanjertraining
Otto Zwolsman In het boek 99 Kanjerspelletjes leren kinderen op een positieve manier met elkaar om te gaan. Bewegen, spelen, sporten en samenwerking komen samen in deze activiteiten.
Ben jij een cheetah?
Ben jij een cheetah? - Boekrecensie over hoogbegaafdheid
Arja Kerpel Verveling, leren leren, anders zijn? Deze -en andere- onderwerpen komen aan bod in het boek Ben jij een cheetah? Over hoogbegaafdheid, met gespreksvragen.
Zeno en co
Zeno en co - Een prentenboek over begaafdheid
Arja Kerpel In het boek Zeno en co kruip je in de huid van het hoogbegaafde kind. Waar loopt een begaafde leerling tegenaan? Dit boek roept ongetwijfeld herkenning op bij begaafde kinderen.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.