Domino bouwset
Domino bouwset - een spel met talloze variaties en motorisch speelplezier
Otto Zwolsman Domino bouwset: Bouw je parcours zo groot mogelijk, wees creatief en doe het samen. Compleet met leuke speelelementen: een molentje, een knikkerbaan, trapjes, draaideuren, bellen...
Tastkist
Tastkist spreekt tot de verbeelding
Tineke Verdoes Wat voel je? Kinderen vinden het erg uitdagend om iets te voelen zonder dat je het ziet. Met deze tastkist kun je allerlei tactiele spellen spelen. Goed voor de fijne motoriek.
Tweelingen - Texturen
Tweelingen - Texturen
Tineke Verdoes Is het ruw, of glad? Met Tweelingen - Texturen voelen kinderen welke textuur voorwerpen hebben. Dit kan met een blinddoek om, maar ook met de tastkist.
Tweelingen - Vormen
Tweelingen - Vormen
Tineke Verdoes Welke vormen zijn hetzelfde? Bij Tweelingen - Vormen zoek je de juiste paren bij elkaar en leg je ze in het blok. Goed voor de tactiele waarneming en de fijne motoriek.
Voetbalspel
Voetbalspel - Een originele variant
Otto Zwolsman Wil je een nieuwe vorm van tafelvoetbal? Dan is het voetbalspel van Olifu een idee. Dit spel is al geschikt voor erg jonge kinderen, maar ook voor oudere kinderen nog steeds leuk.
Balanceerbal
Balanceerbal - Bewaar je evenwicht op de balanceerbal
Arja Kerpel Lukt het om je evenwicht te bewaren? Dat is de uitdaging bij de balanceerbal van Olifu. Je kunt diverse oefeningen doen met de balanceerbal, op school als thuis. Lees hier een review.
Bikez Racer
Bikez Racer - de originele variant op de klassieke kleuterfiets
Arja Kerpel De Bikez Racer gaat rijden als je je voeten om de beurt heen en weer beweegt. Hij is er in voor alle leeftijden: van peuters tot volwassenen. Een mooie aanvulling op het schoolplein!
Regenboogtouw
Regenboogtouw - Voor een kleurrijke gymles
Arja Kerpel Met het originele en veelzijdige regenboogtouw kun je op veel manieren je gymles verrijken. Balanceren, springen, hardlopen en mikken? Oefen het allemaal met deze kleurrijke touwen.

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.