Cijfertoren
Cijfertoren - HÚt co÷peratieve spel voor kinderen
Otto Zwolsman Co÷peratief leren op een actieve manier? Dat kan met de cijfertoren van Olifu. Trek om de beurt aan de touwen en probeer zo een toren te maken van de cijferblokken. Een uitdaging!
Silly Sports & Goofy Games
Silly Sports & Goofy Games - 200 Co÷peratieve energizers
Arja Kerpel In het boek Silly Sports & Goofy Games staan meer dan 200 co÷peratieve spelletjes en energizers. Het blinkt uit in een gevarieerd aanbod aan spelletjes en bewegingsactiviteiten
Samen bouwen
Samen bouwen - Bouw jij wat ik zeg?
Annemarie Brouwer Samen bouwen is een spel uit de serie co÷peratieve spellen. Lukt het om het bouwwerk van de ander na te bouwen? Ook geschikt voor kiene kleuters.
Samen praten
Samen praten - Ik zie, ik zie... en dan nog leuker!
Marjolein Haazebroek HÚt spel waarbij de kleuter met reuze veel plezier zijn woordenschat uitbreidt. Bij dit spel zitten vertelplaten, waarbij de kinderen niet zien wat de ander voor plaat heeft.
Samen rijgen
Samen rijgen - Co÷peratief leren en rijgen tegelijk
Aletta Geuze Samen rijgen is een spel uit de serie cooperatieve spellen van Educo. Kinderen rijgen samen een figuur, zo leren ze veel op het gebied van communicatie en ruimtelijke oriŰntatie.
Samen schroeven
Samen schroeven - Spelenderwijs co÷peratief leren
Arja Kerpel Op welke plek moeten de bouten en moeren komen? Overleg samen en schroef de opdrachtkaart na. Dat is het doel van samen schroeven: goed naar elkaar luisteren en samenwerken.
5 minuten Co÷peratief
5 minuten Co÷peratief - Activiteiten voor samen leren of plezier maken
Arja Kerpel Co÷peratief leren wil zeggen dat leerlingen actief en betrokken samenwerken en dat de bijdrage van elke leerling ertoe doet. Lees hier over het inzetten van co÷peratieve werkvormen.
Groepers maken & Groepers vormen
Groepers maken & Groepers vormen - Ondersteuning bij groepsvorming
Korstiaan Karels Handige kaartensets die je kunt inzetten om de groepsvorming en groepsdynamiek te ondersteunen. CreeŰr een prettig groepsklimaat en verbondenheid tussen leerlingen!

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.